A trianon bor elkészítését az alábbi borászok szponzorálták:

Eger:
  • Hagymási József
  • Harsányi Lajos
  • Sike Tamás
  • Thummerer Vilmos
  • Gál Lajos
  • Simon József
  • Dr. Lőrincz György
Bükk:
  • Szente Imre

Kunsági:
  • Frittmann György

Pécs:
  • Hárs Tibor
Mátra:
  • Hordósi Attila
  • Török László
  • Harmat József
  • Tuza György
  • Soós János
  • Borpalota Gyöngyös
Hajós-Baja:
  • Szabó Ferenc
  • Koch Csaba
  • Giliánné Tímea
  • Aladics József
  • Sümegi József
  • Ruff András
Villány:
  • Gere Attila
  • Gere Tamás
  • Bock József
  • Tiffan Ede

Kárpátalja:
  • Péter Csaba
Szekszárd:
  • Bodri István
  • Durzsi Tamás
  • Takler Ferenc
  • Vesztergombi Ferenc
  • Szűcs Sándor
Somló:
  • Baráth Sándor

Zala:
  • Süslecz Árpád

Balatonlelle:
  • Buzási László
Tolna:
  • Schmidt Győző

Pannonhalma:
  • Szelényi Ernő

Balatonfüred-Csopak:
  • Varga Zoltán
Felvidék:
  • Bott Frigyes
  • Dömény Zoltán

Erdély:
  • Tóth Csaba
  • Balla Géza
Balaton-felvidék:
  • Eke Ferenc

Délvidék:
  • Mauer Oszkár
  • Cuk Lajos
  • Rozsmán István
Etyek-Buda:
  • BCE Soós István Borászati Szakközép- és Szakiskola

Tokaj
  • Tokaj Kereskedőház
Diósd :
  • Olasz Zoltán - NATURA-KORK Rt.


A bort kezelte és palackozta, Budapesti Corvinus Egyetem Soós István Borászati és Üzleti Szakközép- és Szakiskola, Földesi Gyula Igazgató, és Németh Iván tangazdaság vezető.

A bor palackozás költségeit finnanszírozták:

  • Vertikál Zrt. /Ferenc Károly/ - Polgárdi,
  • Hídkonzol Kft. Bodnárné Erdődi Éva és Bodnár Attila - Csátalja,
  • Szente Imre - Sály
  • Péter Csaba Kárpátalja, - Beregszász
  • Felső- Bácskai Hulladékgazdálkodási Zrt. - Vaskút.